A telephelye

Budapest-Pestszentimre, Szálfa u. 67/c. Telefon: (06-1) 290-9884

Hivatali nyitva tartás: hétfőtől csütörtökig 8:30-16:00 között, pénteken 8:30-15:00 között.


A legkönnyebben így juthat el hozzánk:

Nézze meg ezt az áttekintő térképet a lap alján!

Szöveges útbaigazítás

- Budapest délkeleti részén, az M5-ös autópálya bevezető szakaszához közel vagyunk.

A. Ha a városból jön: A Hungária körútról kanyarodjon délre az M5-ös autópálya, Szeged irányába. Az autópálya négysávos, kivezető szakaszán a "Budapest vége" tábla után kanyarodjon jobbra a TESCO áruház és Pestszentlőrinc felé. Hajtson be az áruház előtti körforgalomba, majd Pestszentlőrinc felé hagyja el a körforgalmat. Ezután a kereszteződésnél balra, az autópálya felett hajtson át a felüljárón, ezután az első lehetőségnél, a lámpa előtt forduljon jobbra!

Ha jól csinálta, egy másik közlekedési lámpához jut, ahol szemben a Porsche M5 autószalon és balra egy McDonald's étterem látható. Innen folytatjuk lejjebb:

 

B. Ha Szeged, Kecskemét vagy az M0 autóút felől jön: Az M0 autóútról Budapest irányába hajtson fel az M5 autópályára. Az M0 kereszteződése után az első lehetőségnél jobbra térjen le az autópályáról (Pestszentlőrinc, Soroksár, Auchan áruház felé). Itt az autópálya mellett haladó külső sávban hajtson el az Auchan mellett, majd ezután az első lehetőségnél (Pestszentlőrinc-Soroksár) kanyarodjon jobbra.

Ha jól csinálta, egy közlekedési lámpához jut, Öntől jobbra a Porsche M5 autószalon, előre a jobb oldalon a McDonald's étterem látszik.

 

A McDonald's étteremtől:

Az étterem sarkán a közlekedési lámpánál forduljon jobbra a Nagykőrösi útra. Ha helyes irányban halad, akkor az út bal oldalán vasúti töltést láthat, jobb oldalon pedig egy OMV-benzinkút, majd a Waberer's kamionos telephelye, ezután a nagybani zöldségpiac következik.

A zöldségpiac után balra van egy fénysorompóval ellátott vasúti átkelő. Itt kezdődik a Szálfa utca. Ezen egy főútvonalat keresztezve kell végigmenni egészen az utca végéig, ahol az utca már szórt aszfaltal ellátott úttá változik, egy szakaszon akácos erdő van baloldalt. Irodáink az utca jobb oldalán vannak. Térkép szerint az irodánk a Szálfa utca és a Határ utca ( XVIII ker !! ) sarkán helyezkedik el.

Ha esetleg mégsem találna ide, hívjon minket a (06-1) 290-9884-es telefonszámon!

vissza